top of page
logo-03.png
  • Obrázek autoraMaxmilián Guha

Boj s odřenými stehny

Aktualizováno: 29. 8. 2020

Teplé dny nejsou ještě z daleka u konce a tak bych tady chtěla zmínit věc, kterou určitě zná každá druhá holka (možná i kluk) a kterou v létě já osobně fakt nemám ráda. Tou věcí jsou odřená stehna.

Dřív jsem se myslela, že se to děje jen mě a nenapadlo mě, že se to dá nějak řešit. Pamatuju si úplně jasně, jak jsem asi před 6 lety byla na výletě s Maxmiliánovou rodinou a už z kraje cesty to začalo. Nesnesitelná bolest a pálení na vnitřní straně stehen. Tenkrát jsem myslela, že snad ani nedojdu domu, jak strašně to bolelo. Pamatuju si, že jsem měla kůži odřenou do krve a zadržovala jsem slzy. Nepřeháním. Není to odřené koleno, abyste se o tuhle potíž podělili s celou výpravou a tak jsem prostě jen tiše trpěla a na tuhle a pár podobných zkušeností mám do teď památku v podobě dnes už bílých jizviček.



Je to věc, která se zdaleka netýká jen silnějších holek. Pokud nemáte vyloženě mezeru mezi stehny, tak se vám prostě logicky při chůzi dotýkají, třou a společně s horkým počasím a potem je to smrtící kombinace.


Za ty roky jsem už nejen zjistila, že nejsem jediná, komu se to děje, ale také jsem četla a slyšela o řadě věcí, které tomuhle problému pomohou předejít. Mezi tipy jako jsou tuhý deodorant, dětský pudr, textilní pásy, nebo třeba Indulona, mám já osobně jednoho favorita.

Tím oblíbencem je dětský olejíček! Stačí pár kapek a je to. Jen tak se nevsákne a jako bonus budete mít krásně hebkou pokožku. Navíc se tahle lahvička prodává v každé lékárně, drogerii, často i v supermarketu a stojí pár korun. Flakonky nebývají velké a tak se vejdou i do malé kabelky, ledvinky, nebo baťůžku. V tomhle případě nemám oblíbenou, preferovanou značku a myslím, že konkrétní výběr je jen na vás.

Je to jeden z mých naprostých must have produktů, které nosím v létě pořád u sebe.




937 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Ikony-social-6-01.png
bottom of page